Stadsboerderij De Vosheuvel

Aan de Heiligenbergerweg 187 in Amersfoort vind je Kinderboerderij Stadsboerderij De Vosheuvel.

Meer informatie over Stadsboerderij De Vosheuvel in Amersfoort

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stadsboerderij De Vosheuvel is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stadsboerderij De Vosheuvel heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Amersfoort, is Stadsboerderij De Vosheuvel een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stadsboerderij De Vosheuvel heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Heiligenbergerweg 187 in Amersfoort. Voor vragen kun je Stadsboerderij De Vosheuvel telefonisch bereiken middels nummer: 31 33 479 9552. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.devosheuvel.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stadsboerderij De Vosheuvel.

Hoe kom je bij Stadsboerderij De Vosheuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij De Vosheuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stadsboerderij De Vosheuvel

Bezoekers bekeken ook