Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen

Aan de Bijschoterweg 2 in Voorthuizen vind je Speeltuin Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen.

Meer informatie over Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen in Voorthuizen

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Speeltuin in de buurt van Voorthuizen, is Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen heeft zich bewezen als Speeltuin waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Speeltuin is gelegen aan de Bijschoterweg 2 in Voorthuizen. Voor vragen kun je Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 21338239. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.maisdoolhofvoorthuizen.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen.

Hoe kom je bij Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen

Bezoekers bekeken ook