Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter

Aan de Hogebroeksweg 15 in Raalte vind je Kinderboerderij Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter.

Meer informatie over Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter in Raalte

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Raalte, is Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Hogebroeksweg 15 in Raalte. Voor vragen kun je Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter telefonisch bereiken middels nummer: 31 572 357 756. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.flierefluiterraalte.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter.

Hoe kom je bij Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter

Bezoekers bekeken ook