Kinderboerderij De Kerkestee

Aan de Plattendijk 1 in Hellevoetsluis vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Kerkestee.

Meer informatie over Kinderboerderij De Kerkestee in Hellevoetsluis

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Kerkestee is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Kerkestee heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Hellevoetsluis, is Kinderboerderij De Kerkestee een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Kerkestee heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Plattendijk 1 in Hellevoetsluis. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Kerkestee telefonisch bereiken middels nummer: 31 181 311 484. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.dekerkestee.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Kerkestee.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Kerkestee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Kerkestee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Kerkestee

Bezoekers bekeken ook