Kinderboerderij Het Beestenspul

Aan de Westerbaenstraat 34 in Den Haag vind je Kinderboerderij Kinderboerderij Het Beestenspul.

Meer informatie over Kinderboerderij Het Beestenspul in Den Haag

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij Het Beestenspul is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij Het Beestenspul heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Den Haag, is Kinderboerderij Het Beestenspul een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij Het Beestenspul heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Westerbaenstraat 34 in Den Haag. Voor vragen kun je Kinderboerderij Het Beestenspul telefonisch bereiken middels nummer: 31 70 356 2918. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site:

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij Het Beestenspul.

Hoe kom je bij Kinderboerderij Het Beestenspul? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij Het Beestenspul het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij Het Beestenspul

Bezoekers bekeken ook