Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof

Aan de t.h.v, Kalfjeslaan 135 in Delft vind je Kinderboerderij Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof.

Meer informatie over Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof in Delft

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Delft, is Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de t.h.v, Kalfjeslaan 135 in Delft. Voor vragen kun je Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof telefonisch bereiken middels nummer: 31 15 820 0428. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijtanthof.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof.

Hoe kom je bij Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof

Bezoekers bekeken ook