Kinderboerderij Het Buitenbeest

Aan de Belvédèrebos 270 in Zoetermeer vind je Kinderboerderij Kinderboerderij Het Buitenbeest.

Meer informatie over Kinderboerderij Het Buitenbeest in Zoetermeer

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij Het Buitenbeest is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij Het Buitenbeest heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Zoetermeer, is Kinderboerderij Het Buitenbeest een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij Het Buitenbeest heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Belvédèrebos 270 in Zoetermeer. Voor vragen kun je Kinderboerderij Het Buitenbeest telefonisch bereiken middels nummer: 31 79 352 0624. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://stadsboerderijen.org/stadsboerderijen/speelboerderij-het-buitenbeest/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij Het Buitenbeest.

Hoe kom je bij Kinderboerderij Het Buitenbeest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij Het Buitenbeest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij Het Buitenbeest

Bezoekers bekeken ook