Kinderboerderij De Kiboehoeve

Aan de Parklaan 7 in Zwijndrecht vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Kiboehoeve.

Meer informatie over Kinderboerderij De Kiboehoeve in Zwijndrecht

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Kiboehoeve is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Kiboehoeve heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Zwijndrecht, is Kinderboerderij De Kiboehoeve een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Kiboehoeve heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Parklaan 7 in Zwijndrecht. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Kiboehoeve telefonisch bereiken middels nummer: 31 78 610 1981. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kiboe-hoeve.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Kiboehoeve.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Kiboehoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Kiboehoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Kiboehoeve

Bezoekers bekeken ook