Kinderboerderij De Dierenploeg

Aan de Vlimmeren 1 in Zevenbergen vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Dierenploeg.

Meer informatie over Kinderboerderij De Dierenploeg in Zevenbergen

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Dierenploeg is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Dierenploeg heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Zevenbergen, is Kinderboerderij De Dierenploeg een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Dierenploeg heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Vlimmeren 1 in Zevenbergen. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Dierenploeg telefonisch bereiken middels nummer: 31 168 335 227. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.dedierenploeg.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Dierenploeg.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Dierenploeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Dierenploeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Dierenploeg

Bezoekers bekeken ook