Kinderboerderij De Buiktuin

Aan de Noordhollandschkanaaldijk 19 in Amsterdam vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Buiktuin.

Meer informatie over Kinderboerderij De Buiktuin in Amsterdam

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Buiktuin is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Buiktuin heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Amsterdam, is Kinderboerderij De Buiktuin een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Buiktuin heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Noordhollandschkanaaldijk 19 in Amsterdam. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Buiktuin telefonisch bereiken middels nummer: 31 20 631 4376. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijdebuiktuin.com/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Buiktuin.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Buiktuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Buiktuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Buiktuin

Bezoekers bekeken ook