Kinderboerderij De Bokkesprong

Aan de Tjalklaan 90 in Rotterdam vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Bokkesprong.

Meer informatie over Kinderboerderij De Bokkesprong in Rotterdam

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Bokkesprong is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Bokkesprong heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Rotterdam, is Kinderboerderij De Bokkesprong een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Bokkesprong heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Tjalklaan 90 in Rotterdam. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Bokkesprong telefonisch bereiken middels nummer: 31 10 415 0204. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.natuurstad.nl/de-bokkesprong

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Bokkesprong.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Bokkesprong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Bokkesprong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Bokkesprong

Bezoekers bekeken ook