Kinderboerderij De Bijlmerweide

Aan de Provincialeweg 46-A in Amsterdam-Zuidoost vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Bijlmerweide.

Meer informatie over Kinderboerderij De Bijlmerweide in Amsterdam-Zuidoost

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Bijlmerweide is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Bijlmerweide heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Amsterdam-Zuidoost, is Kinderboerderij De Bijlmerweide een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Bijlmerweide heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Provincialeweg 46-A in Amsterdam-Zuidoost. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Bijlmerweide telefonisch bereiken middels nummer: 31 20 695 1149. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.bijlmerweide.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Bijlmerweide.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Bijlmerweide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Bijlmerweide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Bijlmerweide

Bezoekers bekeken ook