Kinderboerderij de Beestenbende

Aan de M.J. Granpré Molièrestraat 1 in Almere vind je Kinderboerderij Kinderboerderij de Beestenbende.

Meer informatie over Kinderboerderij de Beestenbende in Almere

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij de Beestenbende is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij de Beestenbende heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Almere, is Kinderboerderij de Beestenbende een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij de Beestenbende heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de M.J. Granpré Molièrestraat 1 in Almere. Voor vragen kun je Kinderboerderij de Beestenbende telefonisch bereiken middels nummer: 31 36 532 2731. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.stadennatuur.nl/de-beestenbende.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij de Beestenbende.

Hoe kom je bij Kinderboerderij de Beestenbende? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij de Beestenbende het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij de Beestenbende

Bezoekers bekeken ook