Beleefboerderij De kleine Carrousel

Aan de Koebushorst 7 in Laren vind je Kinderboerderij Beleefboerderij De kleine Carrousel.

Meer informatie over Beleefboerderij De kleine Carrousel in Laren

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Beleefboerderij De kleine Carrousel is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Beleefboerderij De kleine Carrousel heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Laren, is Beleefboerderij De kleine Carrousel een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Beleefboerderij De kleine Carrousel heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Koebushorst 7 in Laren. Voor vragen kun je Beleefboerderij De kleine Carrousel telefonisch bereiken middels nummer: 31 573 221 306. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.dekleinecarrousel.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Beleefboerderij De kleine Carrousel.

Hoe kom je bij Beleefboerderij De kleine Carrousel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beleefboerderij De kleine Carrousel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Beleefboerderij De kleine Carrousel

Bezoekers bekeken ook