zorgboerderij de Leemberg

Aan de Dorpsstraat 51 in Woensdrecht vind je Accomodatie zorgboerderij de Leemberg.

Meer informatie over zorgboerderij de Leemberg in Woensdrecht

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? zorgboerderij de Leemberg is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. zorgboerderij de Leemberg heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Accomodatie in de buurt van Woensdrecht, is zorgboerderij de Leemberg een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan zorgboerderij de Leemberg heeft zich bewezen als Accomodatie waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Accomodatie is gelegen aan de Dorpsstraat 51 in Woensdrecht. Voor vragen kun je zorgboerderij de Leemberg telefonisch bereiken middels nummer: 31 164 856 471. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: /url?q=http://www.zorgboerderijdeleemberg.nl/&sa=U&ved=0ahUKEwimotGfmLL_AhWRPUQIHTTBAcEQ61gIGSgQ&usg=AOvVaw04rjBhkeSWop7iBq4uab9z

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van zorgboerderij de Leemberg.

Hoe kom je bij zorgboerderij de Leemberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je zorgboerderij de Leemberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. zorgboerderij de Leemberg

Bezoekers bekeken ook