Theeschenkerij de Maargies Hoeve

Aan de Kallenkote 19 in Kallenkote vind je Boerderij Theeschenkerij de Maargies Hoeve.

Meer informatie over Theeschenkerij de Maargies Hoeve in Kallenkote

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Theeschenkerij de Maargies Hoeve is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Theeschenkerij de Maargies Hoeve heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Boerderij in de buurt van Kallenkote, is Theeschenkerij de Maargies Hoeve een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Theeschenkerij de Maargies Hoeve heeft zich bewezen als Boerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Boerderij is gelegen aan de Kallenkote 19 in Kallenkote. Voor vragen kun je Theeschenkerij de Maargies Hoeve telefonisch bereiken middels nummer: 31 521 511 776. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.maargieshoeve.nl/home.html

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Theeschenkerij de Maargies Hoeve.

Hoe kom je bij Theeschenkerij de Maargies Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Theeschenkerij de Maargies Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Theeschenkerij de Maargies Hoeve

Bezoekers bekeken ook