Stichting Kinderboerderij De Rekerhout

Aan de Krielenzand 5 in Alkmaar vind je Kinderboerderij Stichting Kinderboerderij De Rekerhout.

Meer informatie over Stichting Kinderboerderij De Rekerhout in Alkmaar

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stichting Kinderboerderij De Rekerhout is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stichting Kinderboerderij De Rekerhout heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Alkmaar, is Stichting Kinderboerderij De Rekerhout een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stichting Kinderboerderij De Rekerhout heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Krielenzand 5 in Alkmaar. Voor vragen kun je Stichting Kinderboerderij De Rekerhout telefonisch bereiken middels nummer: 31 72 562 0587. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.kinderboerderijderekerhout.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stichting Kinderboerderij De Rekerhout.

Hoe kom je bij Stichting Kinderboerderij De Rekerhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderboerderij De Rekerhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stichting Kinderboerderij De Rekerhout

Bezoekers bekeken ook