Stichting Kinderboerderij de Put

Aan de Burgemeester Commandeurlaan 34 in Wognum vind je Stichting Kinderboerderij de Put.

Meer informatie over Stichting Kinderboerderij de Put in Wognum

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stichting Kinderboerderij de Put is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stichting Kinderboerderij de Put heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een in de buurt van Wognum, is Stichting Kinderboerderij de Put een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stichting Kinderboerderij de Put heeft zich bewezen als waar kinderen maar al te graag komen.

Deze is gelegen aan de Burgemeester Commandeurlaan 34 in Wognum. Voor vragen kun je Stichting Kinderboerderij de Put telefonisch bereiken middels nummer: . Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site:

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stichting Kinderboerderij de Put.

Hoe kom je bij Stichting Kinderboerderij de Put? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderboerderij de Put het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stichting Kinderboerderij de Put

Bezoekers bekeken ook