Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve

Aan de Bredaseweg 570 in Tilburg vind je Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve.

Meer informatie over Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve in Tilburg

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een in de buurt van Tilburg, is Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve heeft zich bewezen als waar kinderen maar al te graag komen.

Deze is gelegen aan de Bredaseweg 570 in Tilburg. Voor vragen kun je Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve telefonisch bereiken middels nummer: . Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site:

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve.

Hoe kom je bij Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stichting Kinderboerderij De Leijhoeve

Bezoekers bekeken ook