Stadsboerderij De Wesseler

Aan de Wesselerweg 15a in Enschede vind je Peuterspeelzalen Stadsboerderij De Wesseler.

Meer informatie over Stadsboerderij De Wesseler in Enschede

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stadsboerderij De Wesseler is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stadsboerderij De Wesseler heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Peuterspeelzalen in de buurt van Enschede, is Stadsboerderij De Wesseler een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stadsboerderij De Wesseler heeft zich bewezen als Peuterspeelzalen waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Peuterspeelzalen is gelegen aan de Wesselerweg 15a in Enschede. Voor vragen kun je Stadsboerderij De Wesseler telefonisch bereiken middels nummer: 31 53 477 0723. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.enschede.nl/kinderboerderijen

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stadsboerderij De Wesseler.

Hoe kom je bij Stadsboerderij De Wesseler? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij De Wesseler het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stadsboerderij De Wesseler

Bezoekers bekeken ook