Speel en IJsboerderij De Drentse Koe

Aan de Wolddijk 23 in Ruinerwold vind je Indoorspeeltuin Speel en IJsboerderij De Drentse Koe.

Meer informatie over Speel en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Speel en IJsboerderij De Drentse Koe is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Speel en IJsboerderij De Drentse Koe heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Indoorspeeltuin in de buurt van Ruinerwold, is Speel en IJsboerderij De Drentse Koe een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Speel en IJsboerderij De Drentse Koe heeft zich bewezen als Indoorspeeltuin waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Indoorspeeltuin is gelegen aan de Wolddijk 23 in Ruinerwold. Voor vragen kun je Speel en IJsboerderij De Drentse Koe telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 40418828. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.drentsekoe.nl/?utm_source=lokaal&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Speel en IJsboerderij De Drentse Koe.

Hoe kom je bij Speel en IJsboerderij De Drentse Koe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speel en IJsboerderij De Drentse Koe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Speel en IJsboerderij De Drentse Koe

Bezoekers bekeken ook