De Ulebelt

Aan de gebruik voor navigatie: Duikerstraat 15 Maatmansweg 3 (fietspad! in Deventer vind je Organisatie voor maatschappelijk werk De Ulebelt.

Meer informatie over De Ulebelt in Deventer

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? De Ulebelt is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. De Ulebelt heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Organisatie voor maatschappelijk werk in de buurt van Deventer, is De Ulebelt een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan De Ulebelt heeft zich bewezen als Organisatie voor maatschappelijk werk waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Organisatie voor maatschappelijk werk is gelegen aan de gebruik voor navigatie: Duikerstraat 15 Maatmansweg 3 (fietspad! in Deventer. Voor vragen kun je De Ulebelt telefonisch bereiken middels nummer: 31 570 653 437. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.ulebelt.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van De Ulebelt.

Hoe kom je bij De Ulebelt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ulebelt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. De Ulebelt

Bezoekers bekeken ook