De Mèkkerstee - geitenboerderij en kaasmakerij

Aan de Hofdijksweg 34 in Ouddorp vind je Boerenmarkt De Mèkkerstee - geitenboerderij en kaasmakerij.

Meer informatie over De Mèkkerstee - geitenboerderij en kaasmakerij in Ouddorp

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? De Mèkkerstee - geitenboerderij en kaasmakerij is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. De Mèkkerstee - geitenboerderij en kaasmakerij heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Boerenmarkt in de buurt van Ouddorp, is De Mèkkerstee - geitenboerderij en kaasmakerij een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan De Mèkkerstee - geitenboerderij en kaasmakerij heeft zich bewezen als Boerenmarkt waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Boerenmarkt is gelegen aan de Hofdijksweg 34 in Ouddorp. Voor vragen kun je De Mèkkerstee - geitenboerderij en kaasmakerij telefonisch bereiken middels nummer: 31 187 684 050. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.demekkerstee.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van De Mèkkerstee - geitenboerderij en kaasmakerij.

Hoe kom je bij De Mèkkerstee - geitenboerderij en kaasmakerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Mèkkerstee - geitenboerderij en kaasmakerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. De Mèkkerstee – geitenboerderij en kaasmakerij

Bezoekers bekeken ook