Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep

Aan de Middelweg 32 in Moordrecht vind je Verpleging en verzorging Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep.

Meer informatie over Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep in Moordrecht

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Verpleging en verzorging in de buurt van Moordrecht, is Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep heeft zich bewezen als Verpleging en verzorging waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Verpleging en verzorging is gelegen aan de Middelweg 32 in Moordrecht. Voor vragen kun je Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep telefonisch bereiken middels nummer: 31 182 377 755. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.gemiva-svg.nl/indekrom

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep.

Hoe kom je bij Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Boerderij In de Krom, activiteitencentrum en woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep

Bezoekers bekeken ook